Pagina 2 van 2

Geplaatst: 26-11-2013 22:13
door GoldenFish
Sla is van zichzelf misschien wat hard vandaar het koken ;) Maar als het zo goed gaat zou ik het niet koken. Wel goed schoonmaken in verband met pesticide. Die zijn misschien niet gevaarlijk voor ons, maar wel voor dieren die in het water leven.

Geplaatst: 26-11-2013 22:52
door Kyoko
Nee ze hebben er geen enkele moeite mee, even met de kop schudden en weer een stuk.
Dan laat ik het zo, als er verder geen andere reden is..

Geplaatst: 27-11-2013 12:22
door Evelien
Je moet het er natuurlijk maar even in het kokend water laten, niet tot het snot is :wink:
Ik ging er ook van uit dat als het even in kokend water had gelegen dat dan eventuele pesticides of dergelijke meteen ook weg waren.

Geplaatst: 27-11-2013 12:51
door Kyoko
Ik heb het eerst gewassen, ik zou het er niet zo in gooien.
En ze leven nog... 8)