Pagina 1 van 1

mosselen

Geplaatst: 18-12-2017 16:43
door michelle
Had op en ander forum een sluierstaart eigenaar die mosselen voerde. Net in supermarkt hadden ze grote zak los gevroren gekookte mosselen. Liggen er nu 2 te ontdooien en zal ik vanavond in stukjes snijden en eens zien of ik ze er blij mee kan maken. Kersthapjes voor de vissen :lol:

Geplaatst: 18-12-2017 22:40
door michelle
stelletje verwende krengen. Alleen tokkie vrat het meteen, maar die vreet dan ook echt als een tokkie. Wat korreltjes erbij gegooit en moortje at het toen ook. De rest zwemt er gewoon overheen en als ze het in de bek hebben spugen het ze weer uit. Net maar de resten met stofzuiger eruit gehaald. de kerstmaaltijd is afgekeurd dus :?

Geplaatst: 19-12-2017 08:30
door Michel1968
Ach, je hebt het geprobeerd.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe lang die persoon op dat ander forum z'n goudvissen dus mosselen voert... mijn eerste gedachte was dat het wel eens erg 'zout' en te vet kon zijn - en dus de nodige ellende in de spijsvertering. Maar misschien ben ik te negatief...

Geplaatst: 19-12-2017 09:36
door michelle
Zover ik kan beoordelen heeft hij al lange tijd sluiers. Hij haalt het uit de diepvries bij LFS als zijnde visvoer. Gekookte mosselen zullen niet echt vet zijn denk ik en wellicht geeft juist het zoute wel wat positiefs dacht ik. Maar goed ze lusten het dus niet. Leuk geprobeerd en zit ik met een zak mosselen in de diepvries die ik ook niet lus :roll:

Tokkie zwemt nog actief rond en die heeft toch heel wat naar binnen gewerkt en er ligt een aardige stapel drollen dus zo te zien is er niemand verstopt.

Geplaatst: 24-12-2017 07:29
door FancyGoldfish
Vind dat het je water zo vervuild. Zeker als ze het niet eten