vastleggen copyright

Artikelen van het FancyGoldfish-forum [openbaar]
Plaats reactie
Rex Hunt
Lid FGF
Berichten: 4457
Lid geworden op: 23-10-2011 11:18

vastleggen copyright

Bericht door Rex Hunt » 15-01-2013 12:14

vanaf heden 15-01-2013 is het verplicht om op artikelen die je voor fancy goldfish forum schrijft of maakt een copyright toe te passen.

dat kan door het copyright teken te gebruiken (©), maar een tekstuele waarschuwing, een disclaimer of auteursrecht voldoet ook.
Auteursrecht voorbehouden.
Niets uit deze publicatie mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van fancy goldfish auteurs openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in enige digitale, elektronische, optische of andere vorm of (en dit geldt zonodig in aanvulling op het auteursrecht) het reproduceren ten behoeve van een onderneming, organisatie of instelling of voor eigen oefening, studie of gebruik welk(e) niet strikt privé van aard is of voor het overnemen in enig dag-, nieuws- of weekblad of tijdschrift (al of niet in digitale vorm of online) of in een radio en/of televisie uitzending.
dit om lekken naar andere forums tegen te gaan, alsmede het krediet verkrijgen wat de auteur verdiend.

ben je van plan om delen uit een bepaald artikel te gebruiken, en verdraai je de woorden door er een eigen twist aan te geven, link het betreffende artikel dan terug, en bedank de oorspronkelijke auteur. hetgeen aansluit op nette normen en waarden op het anonieme internet.

Plaats reactie