Pagina 1 van 1

Zandwaterval

Geplaatst: 06-02-2017 00:31
door reven
Hallo,

Iemand ervaring met een zandwaterval in aquarium? Wil me er eentje aanschaffen, maar wou toch' s eerst rondvragen wat de bevindingen zijn, en specifiek of het zand het water troebel maak? Want anders hoeft het niet voor mij ;)

Geplaatst: 06-02-2017 01:28
door Vlekkie2016Pipi
Hoi Reven,

Ik had er nog nooit van gehoord dus heb op YouTube gekeken. Ziet er leuk uit. Ik Denk persoonlijk dat het iets is voor aquascaping. Maar zoals je dus al begrijpt heb ik er geen ervaring mee. Je kunt wel lekker los gaan "DIY project", Ben benieuwd of er idd iemand op het forum ervaring mee hebt. Succes

Gr Louise

Geplaatst: 06-02-2017 06:28
door wil
Ik heb er ook geen ervaring mee dus ben benieuwd naar de reactie.s
Gr wil

Geplaatst: 06-02-2017 11:43
door michelle
Had er nog nooit van gehoord maar ziet er leuk uit. Zal wel speciaal zand bij geleverd worden zodat het niet troebel word. Ik heb een witte zand bodem en er word volop in gegrondeld en dat geeft ook geen vertroebeling.

Ik denk dat er wat zwaarder zand bij geleverd word zodat het wel mooi in een straal naar beneden komt vallen en niet verstuift. Zou alleen kunnen bedenken dat sluiers natuurlijk ook van dat zand een hapje willen proeven en het door het aquarium zullen sproeien. Mijne nemen ook wel een hap zand om vervolgens naar boven te zwemmen om het daar weer uit te spuwen zodat het overal op dwarreld.

Dat zal je moeten ervaren of een bordje erbij hangen verboden te grondelen in de waterval :D

Geplaatst: 06-02-2017 13:54
door reven
Zit wel een roostertje in het reservoir, misschien dat dat het grondelen vermijd..