Wel of niet wormen deel 2

[beheer]
Plaats reactie
Rex Hunt
Lid FGF
Berichten: 4457
Lid geworden op: 23-10-2011 11:18

Bericht door Rex Hunt » 10-01-2013 12:32

ik volg nu een maand dit forum en ben er nu wel achter dat als je het niet doet zoals rex het wilt dan doe je het fout
ik nuanceer dit wat,
de dingen die ik zeg komen grotendeels niet van mijzelf af, maar wat ik geleerd heb van bijvoorbeeld dino, of ZSjonnie, maar ook andere mensen op andere forums zoals @tom beinvloeden dat. dan komt er al de kennis bij die ik uit boeken geleerd heb, of op andere goede sites.

dat jij dit nu ziet kan ik me prima voorstellen. maar ik moet vasthouden aan die regels, anders is het einde zoek. en omdat ik ze verkondig ben ik ook degene die het goed, of slecht doet in de belevingswereld van de leden.

en nogmaals, ik ben hier om mensen te helpen die problemen hebben met hun vissen. niet om vrienden te maken of te socialiseren. want jij als persoon laat me koud maar je vissen niet omdat ik een dierenvriend ben. en de meeste weten dat ook hier.

en je verdraait zaken nu, ik heb jou nooit gezegd dat je waterwaarden slecht zijn, en ik dring je ook niks anders op.
bij deze waarschuw ik je ook om je feiten duidelijk te houden want als je persoonlijk gaat worden, en mij gaat aanvallen op dingen die ik niet gedaan heb, - want ik blijf ten alle tijden vriendelijk en aardig, zonder te schelden of wat dan ook- ban ik je van het forum. want het is niet onze doelstelling om groot te worden maar wel met gewaardeerde leden.

Plaats reactie