Het posten van Youtube filmpjes

De Video-albums van diverse leden [leden]
Plaats reactie
Ute
Lid FGF
Berichten: 2682
Lid geworden op: 26-04-2012 21:56

Het posten van Youtube filmpjes

Bericht door Ute » 24-08-2015 09:03

Omdat dit subforum is om filmpjes te delen, is het natuurlijk leuk deze in te sluiten zodat ze vanuit het forum zelf afgespeeld kunnen worden. Zoals dit:

Bekijk video op YouTube

Echter heeft YouTube niet meer de mogelijkheid om de oude insluitcode te gebruiken, want de nieuwe code zorgt ervoor dat de layout van het forum het niet goed meer doet. En dat is natuurlijk niet de bedoeling ;)
Gelukkig is er een manier om toch filmpjes te posten, zonder dat er problemen komen met de layout.

Eerst upload je het filmpje naar YouTube. Dan kopieer je de link van het filmpje:

Code: Selecteer alles

https://www.youtube.com/watch?v=zguaCuf4I8Q
Daarna ga je naar deze site. Plak de URL van het YouTube filmpje in het daarvoor bestemde vakje en druk op "Generate!". Nu zullen in de vakken eronder verschillende codes verschijnen. Kopieer een van de codes:

Code: Selecteer alles

<object width="475" height="381"><param value="http://www.youtube.com/v/zguaCuf4I8Q&showsearch=0&rel=0&fs=1&autoplay=0&ap=%2526fmt%3D18" name="movie"><param value="window" name="wmode"><param value="true" name="allowFullScreen"><embed width="475" height="381" wmode="window" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/zguaCuf4I8Q&showsearch=0&fs=1&rel=0&autoplay=0&ap=%2526fmt%3D18"></embed></object><br><a href="http://www.youtube.com/watch?v=zguaCuf4I8Q" target="_blank">Bekijk video op YouTube</a>
Plak deze code in het bericht wat je wilt posten, en klaar. :) Je kan nu YouTube filmpjes posten.

Plaats reactie